MN-Data – Din lokala IT partner!

MN-Data är ett företag som startades redan 1999 och vi riktar oss främst till företag, men även du som är privatperson är välkommen till oss. Vår ambition är att ge bästa möjliga kvalité och service till varje kund.

Vi erbjuder ett brett utbud av IT-tjänster för företag, inklusive driftsupport för hela din IT-miljö. Vi tar hand om allt från servrar och klientdatorer till installation av nätverk. Med vår långa och breda erfarenhet av företags IT-behov kan du känna dig trygg med oss som din IT-partner.

Förutom driftsupport erbjuder vi även försäljning av datorer, tillbehör och komponenter. Våra professionella medarbetare hjälper dig att välja rätt utrustning beroende på dina behov. Hos oss kan du alltid vara säker på att du köper produkter av högsta kvalité.

MN-Data har också en serviceverkstad med mycket stor erfarenhet av att felsöka och reparera datorer. Vi erbjuder alltid ett kostnadsförslag innan reparation påbörjas och de flesta reparationer utförs till fasta priser. Du kan alltså känna dig trygg med att veta vad som väntar dig när du lämnar in din dator till oss.

Vi på MN-Data är stolta över att vara din lokala IT partner. Kontakta oss idag för att få veta mer om vad vi kan erbjuda dig och ditt företag!